Пут Крговића луке – Пријесначко брдо – На терену лош пут, на папиру давно асфалтиран

Лоша путна инфраструктура реалност је великог броја села у пријепољској општини. На потврду да је тако наилазимо у месној заједници Слатина, где мештани на санацију пута Крговића луке – Пријесначко брдо чекају годинама .

780
0
SHARE

Много је обећања дато Бећиру Кријешторцу да ће пут који пролази поред његове куће бити асфалтиран, али како каже, остало је само на обећањима. И зими и лети, пут је, према Бећировим речима, лош.

Кренули смо са том малином, међутим, извоза нема све због лошег пута. Асфалт нам је отишао кроз шуме, уместо да пролази кроз село. Ја имам жену која болује од рака, иде на 21 дан у Крагујевац на зрачење. Морам да молим санитет да дође, некад изађу а некад морам да водим доле где је асфалт – каже Бећир.

На терену лош пут, на папиру давно асфалтиран.

Ја сам био пре месец дана у Дирекцији и рекли су ми шта се ви буните, вама је пут урађен. Ја сам видео да пише у пројекту да је пут асфалтиран. Где су те паре, ко то зна – додаје Бећир.

Председник месне заједнице Слатина Милован Радовић каже да је годинама уназад у насипање пута Крговића луке – Пријесначко брдо улагано од 1,5 до 2,5 милиона динара. Захтев месне заједнице да се и ове године одобре средства за ову намену није одобрен, каже Радовић, али да ће и за наредну годину надлежнима у општини послати захтев за санацију ове деонице пута. Додаје да је дуг кишни период  ове године направио велику штету на путевима, не само на овом потезу, већ и у целој месној заједници Слатина.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY