Ради се техничка документација за клизиште у Хисарџику

Општина Пријепоље донела је одлуку да техничку документацију за клизиште у Хисарџику, уређење корита „Зекин поток“ у Пријепољу и рехабилитацију улица у Бостанама и Лукама, раде фирме из Краљева. Укупна вредност уговора је милион 780 хиљада динара без ПДВ-а.

638
0
SHARE

Израда техничке документације за санацију клизишта на општинском путу за село Хисарџик, поверена је фирми „Х2 Офис“ из Краљева, која се понудила да тај посао уради за 660 хиљада динара без ПДВ-а. О проблему клизишта у Хисарџику недавно је извештавала Телевизија Форум и тада је члан општинског већа Едиб Кајевић најавио да ће пројекат, кад буде урађен, општина Пријепоље доставити Канцеларији за јавна улагања, која је за ову намену издвојила четири милиона динара. Да ли ће радови почети зимус или на пролеће, зависиће искључиво од временских услова, истакао је Кајевић.

Истој фирми из Краљева општина Пријепоље поверила је да уради техничку документацију за уређење корита и слива „Зекин поток“ у Пријепољу за 830 хиљада динара без ПДВ-а.

Друга фирма из Краљева „Биро Кузељевић“ обавезала се да ће за 320 хиљада динара израдити техничку документацију за пет катастарских парцела у оквиру урбанистичког плана генералне регулације Бостани – Луке.

За завршетак техничке документације, фирме из Краљева имају рок 80 дана од дана закључења уговора.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY