SHARE

Одборник Демократске партије Санџака, која чини владајућу већину, Бахрија Бегановић затражио је да се дневни ред допуни тачком у којој би се разматрао рад општинског Одељење за инвестиције и наводне опструкције које се чине према извођачима радова. Између осталог, изнео је оптужбе на рачун шефа Одборничке групе Странке правде и помирења Самира Тандира, тврдећи да је овај од њега тражио новац за одређене услуге.

Бегановић каже да је хтео да се расправља о раду Одељења за инвестиције, које је прузело послове из надлежности некадашње Дирекције за изградњу, јер се обављају радње које нису у складу са законом. Наводи, између осталог, да је од њега тражено више пута да изводи радове на местима где нису предвиђени, и мимо пројеката, а када је то почео да одбија, јер му се дугује готово 12 милиона динара, постао је мета уцењивања.

Шеф Одборничке групе Странке правде и помирења Самир Тандир каже да је нападнут без икаквог повода и доказа. Бегановићу је на оптужбе одговорио са скупштинске говорнице, а каже и да ће, због изречених оптужби, правду највероватније потражити на суду. Додаје да је ово већ виђено и да ово није први пут да буде оптужен за „рекет“ и уцене. Што се тиче владајуће коалиције Тандир каже да није угрожена јер је њихов саговорник председник Демократске партије Санџака Зулкефил Бато Садовић, који се оградио од изјава Бегановића, рекавши да је то његов лични став а не став Демократске партије Санџака. Опширније у видео прилогу:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY