Риболовци из Пљеваља најбољи на пријепољском купу

Риболовци из Пљеваља су победници 18. Међународног купа у спортском риболову "Пријепоље 2019" у организацији Општинске организације спортских риболоваца "Лим".

446
0
SHARE
СРК „Липљен“ Пљевља

Пријепољски риболовци су на 18. Међународном купу у спортском риболову „Пријепоље 2019“ угостили 15 екипа – десет из Србије и пет из Црне Горе. 45 риболоваца, подељених у три сектора, такмичило се три сата на Стази за спортски риболов „Порт Саид“ на Потпећком језеру.

Најуспешнија је била екипа Спортско-риболовног клуба „Липљен“ из Пљеваља за коју су пецали Асад Талић, Никола Јовић и Иван Брајковић.

Друго место припали је Ариљцима из Организације спортских риболоваца „Рзав“ а треће место је освојила екипа Удружења спортских риболоваца „Морава 1925“ из Чачка.

У сектору А најбољи је био Миленко Грујић а пратили су га Душан Веланац и Никола Јовић. У сектору Б прво место је припало Владимиру Малешићу, друго Семиру Сарачевићу а треће Владу Митровићу. Најбољи у сектору Ц, уједно и мајстор стазе, био је Мирсад Гусинац, члан сјеничке „Вапе“, са 3995 грама уловљене рибе, а пратили су га Асад Талић и Душан Грбић.

Мајстор стазе – Мирсад Гусинац

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY