SHARE

Одбојкашице „Бамби Волеја“ су, пред пуном салом Основне школе „Свети Сава“ у Бостанима, успелe да савладају „Нови Пазар“, у последњем колу Друге лиге Запад за сениорке, и тако крунишу успешну сезону шампионском титулом.

Највећи конкуренти у борби за титулу, „Техничар“ из Краљева и „Тутин“, остали су иза Пријепољки за два и шест бодова. Успех је још и већи знајући да је ово тек трећа сезона од настанка клуба и друга у Другој лиги Запад.

Међутим, неизвесно је да ли ће „Бамби Волеј“ наступити и на квалификацијама за попуну Прве Б лиге, које су једна од препрека која их дели од учешћа у вишем рангу. Друга су средства.

Квалификациони турнир за попуну Прве Б лиге одржава се од 20. до 22. априла. Право учешћа имају прваци других лига, уз „Бамби Волеј“, „Рума“, „Зајечар“ и „Раднички“ из Београда. Након мини лиге, и три одиграна кола, право наступа у Првој Б лиги стичу две најбоље екипе. Тренер „Бамби Волеја“ Адис Мицановић нам је рекао да је за учешће на квалификационом турниру потребно око 200 хиљада динара, за уплату котизације и трошкове, а да се учешће мора потврдити до среде, 11. априла, до 14 сати. Каже да су се обратили за помоћ локалној самоуправи и чекају одговор.

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY