Спортски савез општине Пријепоље изабрао најбоље у 2018. години

Управни одбор Спортског савеза општине Пријепоље прогласио је најбоље спортске колективе и појединце у 2018. години. У женској конкуренцији то су Женски кошаркашки клуб „Милешевка“ и кошаркашица тог клуба Наташа Бучевац, а у мушкој конкуренцији Фудбалски клуб „Јасен“ и фудбалер „Полимља“ Емир Хамзић.

296
0
SHARE

Ове године Управни одбор Спортског савеза општине Пријепоље је признања за спортске резултате постигнуте у 2018. године доделио у 14 категорија. Председник савеза Милован Милићевић каже да је и овога пута било тешко изабрати, јер је много оних који заслужују да понесу епитет најбољих у спорту.

Кошаркашица „Милешевке“ Наташа Бучевац и стонотенисер Хамед Подбићанин другу годину за редом носе епитет најбољих. Милићевић каже да се променила пракса по којој се иста особа није могла бирати поново следеће године.

Признања најбољима биће свечано уручена 18. марта у Дому културе, а признања за све, у виду општинских средстава за спортске клубове за 2019. годину, још увек се чекају. Милићевић каже да је комисија за расподелу средстава завршила посао и да се чека Општинско веће.

За најуспешнијег тренера у 2018. години проглашен је фудбалски тренер Небојша Ружић. Тарик Хаџалић је најуспешнији спортиста родом из Пријепоља. Хамед Подбићанин и ове године носи признање за најуспешнијег спортисту са инвалидитетом. Санела Кукуљац је најистакнутији педагошки радник у области спорта. Самир Оковић је добио признање за животно дело. Најбољи у узрасту до 18 година је кошаркаш Огњен Матовић, а у узрасту до 14 година одбојкашица Теодора Брзаковић. Признање за најмлађу иде атлетичарки Емини Кајевић. Најуспешнија је Основна школа „Свети Сава“ а код средњих школа то је Пријепољска гимназија.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY