ТВ Форум – 11 година изградње поверења и солидарности у заједници

ТВ Форум – 11 година изградње поверења и солидарности у заједници

Трајати једанаест година у телевизијском послу значи свакодневни рад и труд не само на производњи медијских садржаја, већ и обезбедити финансијску сигурност, али и одупрети се различитим притисцима. Јавни интерес, професионализам, залагање за поштовање људских права и промоцију родне равноправности у друштву, темељи су и вредности на којима телевизија почива.

За удружења грађана и медије ово су веома тешка, турбулентна и вунена времена. Никада нису била лака, али захваљујући свима вама, суграђанима и суграђанкама, колегама и колегиницама, допнаторима ми ево опстајемо и трудимо се свих ових година да очувамо принципе и професионалне новинарске вредности и тако ће бити и у будућности – истакла је чланица УО Удружења Форум жена Пријепоља Мирјана Тешевић.

Форум жена Пријепоља и Телевизија Форум настојаће и даље да у свом раду увек буде у служби грађана и грађанки.

Мислила сам вечерас да вам кажем само три хвала. Хвала зато што се вечерас са нама, хвала што нас гледате и хвала што нас подржавате. Међутим, јутрос је једна жена, пријатељица ТВ Форум дошла код нас и донела производ који је креирала и хтела да ми прво то пробамо и дамо своје мишљење. То што људи у нашој заједници имају поверења у нас, да смо увек искрени и да несебично делимо информације и помажемо наше пријатељице и пријатеље је нама највећа награда – рекла је директорка ТВ Форум Милева Малешић.

Да истрајавамо у мисији оснаживања жена и промоцији равноправности у свим сферама друштва потврдила је и успешна предузетница  Мила Kрповић.

Мислим да је Форум жена окупио жене у Пријепољу и да су тако дошле до изражаја и успеха до којих можда саме не би могле да дођу. Зато вечерас овде желим да подржим ТВ Форум, а мислим да би то требало да ураде и сви у нашем граду, јер је информисање грађана свих ових година било успешно и сви смо задовољни њиховим радом, и смо могу да им пожелим да наставе овако, а иза себе ће имати људе који их подржавају и гурају напред и желе све најбоље – навела је Мила Kрповић.

Вредности грађанског друштва, правда, једнакост и солидарност које су у данашње време често скрајнуте  су већ 11 година у фокусу ТВ Форум.

ТВ Форум је управо један од носилаца те солидарности зато што својим извештавањем и сво политиком поново граде и подржавају вредности на којима свако нормално друштво треба да почива –  истакао је грађански активиста Владимир Даниловић.  

Наш рад је препознат као квалитетан и свих ових година наш циљ је да са донаторима и партнерима мењамо друштво на боље.

Наш циљ је да покажемо да су медији цивилног друштва заправо алтернатива мејнстрим медијима, да су заправо настали са циљем стварања тржишта у ком политика неће моћи да утиче на медије и да су начин да се избегне цензура. Још једном желим да вам честитам на тој неуништивој борби и промоцији слободе изражавања – поручила је Бојана Џуловић  испред Центра за истраживање, транспарентост и одговорност.  

На 40 новинских фотографија постављених на изложби “Бетина фотографија године 2019 ” према речима Владимире Дорчове Валтнер, уреднице портала Сторрyтеллер из Новог  Сада  која је отворила изложбу, представљен је  живот онакав какав јесте, а управо то је оно што ТВ Форум свакондневно ради.

ТВ Форум приказује живот онакав какав јесте  и не прави никаве лажне вести и не ствара лажну слику о Пријепољу и ми који долазимо из Војводине и мањих портала то јако вреднујемо. Уживајте у изложби и са овим дивним женама и мушкарцима који раде у ТВ Форум рекла је отварајући изложбу  Владимира Дорчова Валтнер.

Обележавање годишњице је била прилика да оснујемо и клуб пријатеља ТВ Форум са циљем да наше активности и медијске садржаје још више ставимо под лупу оних који нас прате како би се развијали и били још бољи.

Подели на мрежама

Повезани чланци