SHARE

Фудбалери  „Јасена“ и „Полимља“ играју општински дерби у оквиру 13. кола Западно-моравске зоне. Бродаревци су боље пласирана екипа и тренутно су девети на табели док Пријепољци заузимају четрнаесто место. Последњи пут екипе су се састале 30. марта 2013. године у Златиборској окружној лиги и „Јасен“ је тада славио на Росуљама са 3:1. Утакмица се игра у недељу на истом месту и почиње у 13 сати.

Кошаракаши „Милешевца“ у четвртом колу Друге регионалне лиге Запад Групе Б дочекују чачанску „Младост“. Пријепољски кошаркаши имају скор од једне победе и два пораза док су гости забележили победу и пораз. Утакмица се игра у сали Пријепољске гимназије у суботу у 17 часова.

Кошаркашице „Милешевке“ у 6. колу Друге женске лиге Србије путују у Београд где се у недељу састају са „Карабурмом“. Пријепољке су четврте са четири победе и поразом док је домаћа екипа забележила само једну победу.

Одбојкаши „Фап Ливнице“ у 3. колу Друге лиге Запад у гостима играју против „Партизана“ из Липљана. Домаћин је у прва два кола остварио две победе док су Пријепољци поражени у оба меча.

Одбојкашице „Трендтекса“ у 5. колу Међурегионалне лиге Златиборског и Моравичког округа у Бајиној Башти играју дерби са првопласираном „Дрином“.

„Жупски Рубин“ у 5. колу Треће футсал лиге Запад гостује у Пожаревцу где игра са истоименом екипом. Домаћини још увек не знају за победу и имају само један бод на деветом месту док футсалери из Пријепоља заузимају седмо место са 4 бода.

Футсалери „ПП 192“ у 5. колу Треће футсал лиге Запад играју дерби против непораженог „Косјерића“. Домаћин је тренутно лидер на табели док Пријепољци заузимају друго место са победом мање.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY