Мост у Шарампову реконструишу „Нови Пазар пут“ и МПП „Јединство“ Севојно

Мост у Шарампову реконструишу „Нови Пазар пут“ и МПП „Јединство“ Севојно

Реконструкција моста у Шарампову поверена је фирмама „Нови Пазар пут“ доо и МПП „Јединство“ ад Севојно. Посао је вредан око 62 и по милиона динара са ПДВ-ом, а рок за извођење радова је 150 дана од дана увођења извођача у посао.

556
0
SHARE

Посао за извођење грађевинских радова на санацији каменог моста за друмски саобраћај преко реке Лим у Пријепољу, закључен 25. децембра, додељен је фирмама „Нови Пазар пут“ доо и МПП „Јединство“ ад Севојно, а чија је заједничка понуда укупне вредности 51. 990. 640,000 динара односно нешто више од 62 милиона динара са ПДВ-ом. У реконструкцију најстаријег пријепољског моста, као подизвођач радова, биће укључена и фирма „Путеви Ужице“, чији управник у Пријепољу Сабахудин Козица каже да je извођач потписао уговор и да се ускоро очекује увођење у посао. Према његовим речима, на извођење радова утицаће водостај Лима и температура ваздуха.

Рок за извођење радова је 150 дана од дана увођења извођача у посао, са гарантним роком од 24 месеца од дана примопредаје. На јавну набавку осим ове групе понуђача, јавила се и београдска фирма „Страбаг“ чија је понуда одбијена јер понуђена цена од 67.687.627 динара без ПДВ-а прелази процењену вредност јавне набавке од 53.316.952. динара без ПДВ-а. По истом критеријуму по коме је изабран извођач, а то је најнижа понуђена цена, за надзорни орган изабран је Саобраћајни институт ЦИП доо, са непуних милион и по динара са ПДВ-ом.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY