Улазак у Зону и стадион у Бродареву – планови ФК „Јасен“ у овој години (ВИДЕО)

Бродаревски „Јасен“ имао је фантастичну полусезону у Златиборској окружној лиги, коју је завршио као јесењи првак, са свих 14 победа. Девет бодова предности, у односу на пратиоце, велики је капитал пред наставак сезоне, која би могла бити крунисана повратком у зону, сада Западно-моравску.

601
0
SHARE

Формирање нове управе у Фудбалском клубу „Јасен“, 2017. године, показало се ове сезоне као пун погодак. Бродаревци су у јесењем делу првенства били доминантни на Росуљама, али и на свим гостујућим теренима.

„Направљена је управа која стварно воли прво фудбал па онда и Бродарево. Онда смо довели играче који су, пре свега, добри људи, па онда и добри фудбалери. Направили смо хармонију и здраву атмосферу у екипи, и онда су дошли резултати“, каже председник ФК „Јасен“ Едиб Жиговић.

Планови у клубу су велики а један од њих је и изградња трибина и остале инфраструктуре на Росуљама, чиме би Бродарево добило прави фудбалски стадион. Жиговић каже да је припрема документације при крају, а по завршетку, обратиће се локалној самоуправи, Фудбалском савезу Србије и Влади Републике Србије. Планови предвиђају, трибине, свлачионице, ограду, нову траву, чак и малу атлетску стазу. Надају се да ће, уз помоћ добрих људи, ако не ове, онда бар наредне године играти на новом стадиону.

Жиговић сматра да „Јасен“ већ има екипу која заслужује нови терен и која ће се, уз минимална појачања, успешно борити у Западно-моравској зони. Председник клуба каже да свега не би било без напорног рада и велике помоћи пријатеља клуба и донатора.

„Јасен“ је на зимску паузу отишао са по девет бодова више од „Црнокосе“ и „Чајетине“. Има најбољу гол разлику у лиги. Постигнуто је 46 погодака, што је, у просеку, више од три по мечу, а примљено само седам голова. У чак осам утакмица мрежа „Јасена“ се није затресла.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY