Ускоро почиње санација спортске сале Основне школе „Милосав Стиковић“ у Коловрату?

Ускоро почиње санација спортске сале Основне школе „Милосав Стиковић“ у Коловрату?

Општина Пријепоље расписала је јавну набавку за извођење грађевинских и грађевинско-занатских радова на санацији спортске сале у Основној школи ''Милосав Стиковић'' у Коловрату. Уговор о реконструкцији спортске сале вредан око 65.000 евра, потписан је између развојног програма ЕУ Про и општине Пријепоље крајем 2018. године.

419
0
SHARE
Пројектом је предвиђена замена столарије, паркета, освежавање зидова, као и набавка нових спортских реквизита. Приликом обиласка сале представника програма ЕУ Про закључено је да је неопходно повећати број грејних тела, урадити кровну изолацију, а због веома лошег стања било би пожељно санирати и фасаду. Ове радове ЕУ Про финансира у износу од 56.000 евра, док је из општинског буџета издвојено осам и по милиона динара. Рок за достављање понуда за извођење радова је 28. мај, када је и јавно отварање понуда. Извођење радова мора бити завршенo за 90 дана од дана увођења извођача у посао.

Реконструкција спортске сале у Основној школи „Милосав Стиковић“ у Коловрату нашла се међу 37 подржаних пројеката локалних самоуправа у Шумадији, Западној, Јужној и Источној Србији, које Европска унија преко развојног програма ЕУ ПРО, финансира са четири и по милиона евра. Реконструкција и опремање спортске сале требало би да обезбеди адекватне услове за спортске активности за 629 ђака и друге грађане и грађанке локалне заједнице.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY