Висина снежног покривача у појединим пријепољским планинским селима износи и до 20 центиметара – сви путеви проходни

Висина снежног покривача у појединим пријепољским планинским селима износи и до 20 центиметара – сви путеви проходни

Снег који је почео да пада у уторак у поподневним сатима, није донео веће проблеме у одвијању саобраћаја на путевима на територији општине Пријепоље. У пријепољским „Путевима“ на снази је други степен приправности, што значи да је ангажовано 50 одсто механизације, која је и у току ноћи интервенисала и сви путни правци су проходни, сазнали смо од руководитељке одржавања путева првог и другог реда на територији општина Прибој, Пријепоље и Нова Варош, Едине Џиновић. У току ноћи чишћени су путеви првог приоритета, а снега на коловозу има на превојима, на Јабуци, Златару, Боровој Глави… Њен савет свим учесницима у саобраћају је да се придржавају постављене саобраћајне сигнализације.

Председници савета месних заједница Аљиновићи и Јабука, кажу да путеви у овим селима нису чишћени, али су проходни. На Јабуци је нападало и до 20 центиметара снега, а у Аљиновићима између 10 и 15 центиметара.

Руководилац РЈ Комунални објекти у ЈКП „Лим“ Џевад Бегановић каже да није било потребе да се ангажује механизација за одржавање градских улица, али да су у приправности за ниске температуре и мраз, који су најављени за четвртак вече.

Подели на мрежама

Повезани чланци