За поправку путева у неколико месних заједница опредељено близу 12 милиона динара

За поправку путева у неколико месних заједница опредељено близу 12 милиона динара

Општина Пријепоље расписала је јавну набавку за извођење радова на рехабилитацији, поправци и одржавању неколико постојећих путних праваца у општини Пријепоље. Укупна процењена вредност износи нешто више од 11 милиона 988 хиљада динара без ПДВ-а.

480
0
SHARE

За радове на рехабилитацији, поправци и одржавању постојећих путних праваца у Месним заједницама Каћево и Хисарџик, процењена вредност је 5 милиона 50 хиљада динара, у Месним заједницама Косатица и Пријепоље 2 милиона 402 хиљаде динара. Око 2 милиона 833 хиљаде динара процењено је да ће коштати извођење радова на рехабилитацији, поправци и одржавању постојећих путних праваца у Месним заједницама Тоци, Џурово и Дренова, док је за радове на рехабилитацији постојећег пута од Карауле до џамије према Аљиновићима процењенa вредност 1.250.000,00 динара.  За извођење радова на санацији дела улице, путних објеката и потпорног зида у насељу Јездовића коса, крак улице Рада Дробњака код куће Чедомира Зиндовића на Коловрату, процењена вредност је 453.000.

Критеријум за доделу уговора је најнижа понуђена цена. Крајњи рок за достављање понуда је 15. јул 2019. године до 10.30 часова. Рок за извођење радова максимално 30 радних дана.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY