За поправку путева у седам месних заједница 20 милиона динара

За поправку путева у седам месних заједница 20 милиона динара

У наредних месец дана планирана је поправка и одржавање путних праваца у МЗ Тоци, Џурово, Дренова, путни правац од Карауле ка Аљиновићима и санација путних праваца у месним заједницама Хрта, Велика Жупа и Звјезд за шта је издвојено нешто више од 20 милиона динара. Планирани радови у месним заједницама Хисарџик, Каћево, Косатица, Коловрат и Пријепоље мораће да сачекају јер на јавној набавци није пристигла ниједна одговарајућа и прихватљива понуда.

SHARE

За поправку и одржавање путних праваца Љупча – Пушоњска бара и путни правац Залуг – Пушоњска бара – Црквени Тоци, као и наставак асфалта у Дренови и поправку пута Бистрица-Кучин-Џурово издвојено је око 4 милиона динара, а посао је додељен фирми Путеви Златар, огранку Фирме Сложна браћа Д.О.О. из Нове Вароши. Иста фирма радиће и на рехбилитацији пута од Карауле до џамије ка Аљиновићима, што ће коштати око милион и по динара. Такође им је поверена санација пута Милешево – Доња Косатица у вредности од 6 милиона 950 хиљада динара. Рок за завршетак радова је 30 дана.

30 дана имаће и фирма Путеви Нови Пазар Д.О.О. за рехабилитацију путева у месним заједницама Хрта, Велика Жупа и Звјезд. За поправку путног правца Хрта – Јагњила – Брајковац издвојено је 3 милиона 287 хиљада динара, санација путног правца Аљов поток – Долац у Великој Жупи ће коштати 2 милиона 450 хиљада, док је за наставак санације пута Рикавци – Звјезд – Школа планирано 2 милиона 63 хиљаде динара.

Планирана рехабилитација путних праваца у месним заједницама Каћево, Хисарџик, Косатица и Пријепоље мораће да сачека, јер је на јавну набвку пристигла једино понуда Д.О.О. Лабуд плус из Ивања која је оцењена као неприхватљива јер понуђач има негативну референцу да није испуњавао претходно уговорене обавезе.

Санација дела улице, путних објеката и потпорног зида у насељу Јездовића коса и крак улице Рада Дробњака у Коловрату такође ће бити одложена јер није било понуда у поступку јавне набавке.

Поново је расписана јавна набавка за радове на крпљењу ударних рупа и пресвлачење површина на путевима,улицама и тротоарима на подручју општине Пријепоље, јер је фирма Путеви Златар одбила да потпише уговр за посао који је добила на претходној јавној набавци. Да ли ће и која фирма изводити ове радове знаће се 12. новембра, до када је крајњи рок за подношење понуда.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY