За санацију пута Бродарево – Балићи око три милиона динара

За санацију пута Бродарево – Балићи око три милиона динара

Од планираних 17 милиона за рехабилитацију и санацију улица и путних праваца у Бродареву, за сада ће се потрошити нешто мање од три милиона динара, и то за санацију пута Бродарево – Балићи, пошто у поступку јавне набавке за санацију осталих планираних путних праваца није било заинтересованих понуђача.

SHARE

Радови на рехабилитацији, санацији и одржавању путног правца Бродарево – Балићи укупне вредности 2 милиона 984 хиљаде 928 динара, поверени су фирми Нови Пазар пут. Рок за извођење радова је 30 дана уз гарантни период од годину дана.

За санацију и одржавање постојећих улица у месној заједници Бродарево за шта је издвојено 3 милиона 333 хиљаде 333 динара без ПДВ-а ниједан понуђач се није јавио, као ни за наставак санације путног правца Поток – Биов Гроб у месној заједници Орашац у вредности 2 и по милиона динара без ПДВ-а.

Расписивање нове јавне набавке сачекаће и санација путних праваца Бродарево – Слатина за шта је опредељено милион 666 хиљада и 666 динара без ПДВ-а и санација путева у Месној заједници Бродарево и Страњани за коју је планирано 4 милиона 166 хиљада 666 динара без ПДВ-а.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY