За санацију путева у месним заједницама Коловрат и Сељашница пет милиона...

За санацију путева у месним заједницама Коловрат и Сељашница пет милиона динара

Општина Пријепоље расписала је јавну набавку за рехабилитацију постојећих путних праваца, по партијама у општини Пријепоље. Набавка се односи на санацију путних праваца на подручју месне заједнице Коловрат и једног пута у месној заједници Сељашница, укупне вредности око 5 милиона динара.

478
0
SHARE

Јавна набавка је обликована по партијама, од којих се прва односи на рехабилитацију постојећих јавних путева на подручју МЗ Коловрат – процењене вредности 2.960.000 динара без ПДВ. Предвиђени су радови на рехабилитацији постојећег пута Страшивац спајање са магистралом, пута Грабље Аџине Њиве, Текстилне и Омладинске  улице, као и  санација  пута  Равне од куће Дучића до куће Мијушковића и Равне магистрала до кућа Томашевића. Крпљење и поправка ударних рупа и похабаних  делова улице асвалтом предвиђени су и у краку улице Драгојла Чпајака ка Мосуровићима и Вујошевићима.

Друга партија јавне набавке односи се на радове на рехабилитацији постојећег јавног пута од Трга у Сељашници до Хидроелектране, чија је процењена вредност 2.000.000 динара без ПДВ-а. Овим радовима предвиђено је проширење постојећег асвалтног пута, чишћење земље, скидање траве и растиња и припрема за насипање тампона са израдом попречних и уздужних профила. У јавној набавци право да учествују имају извођачи, који располажу довољним техничким капацитетом, који подразумева да имају асвалтну базу са одговарајућим доказом о исправности базе, у власништву или закупу постројење за производњу тампона, као и одређени број грађевинских машина. Рок за подношење понуда је 8. октобар.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY