Због пута у Сељашници се ради 200 метара новог цевовода (ВИДЕО)

У току су радови на постављању новог цевовода, у дужини од око 200 метара, на траси водовода кроз Сељашницу. Из Јавног комуналног предузећа "Лим" апелују на потрошаче да рационално троше воду да би је било и на вишим котама.

536
0
SHARE

Реконструкција пута кроз Сељашницу условила је радове на водоводу који је пратио трасу старог пута. Део који се премошћава нашао се ван трасе новог пута и на неким местима ће га покрити потпорни зидови. Због тога радници Јавног комуналног предузећа „Лим“ постављају потпуно нових 200 метара цевовода који ће бити приступачан у случају потребе за поправком кварова. У исто време, биће отклоњени неки досадашњи недостаци на старом водоводу, каже шеф градилишта ЈКП „Лим“ Мевлудин Меша Хоџић.

Упркос потешкоћама за прва два дана је постављено скоро 100 метара цевовода па Хоџић каже да ће се радови извести по предвиђеној динамици од 10 дана.

Због радова долази до повремених краткотрајних прекида саобраћаја, или се возила пропуштају наизменично, али то се на овој траси дешава и иначе, због реконструкције пута. Из ЈКП „Лим“ упућују апел потрошачима да у наредних неколико дана рационално троше воду да би је имали и они који се налазе на вишим котама.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY