Пријепољац Аммар Мешић улогом у серији „Игра судбине“ осваја публику

Пријепољац Аммар Мешић улогом у серији „Игра судбине“ осваја публику

Млади пријепољски глумац Аммар Мешић, кроз улогу Страхиње из ноћи у ноћ одушевљава бројну публику једне од тренутно најгледанијих серија у Србији „Игра судбине“. Како проводи време у изолацији, како је добио једну од главних улога у серији и какве су реакције публике, за ТВ Форум говори путем Скајпа, јер је због заштите својих укућана решио да остане у Београду до окончања пандемије.

Серија „Игра судбине“, која се четири дана недељно емитује на Првој телевизији, бележи велику гледаност, чиме популарност младог пријепољског глумца Аммара Мешића из дана у дан расте.

Кастинг за глумце је био у августу прошле године, а избором за једну од главних улога, Аммарова скромна очекивања су надмашена.

Када сам кренуо на кастинг, ником нисам причао, ни својим родитељма, ни пријатељима. Знао сам да је то једна велика серија, да ће имати 170 епизода, да ће имати доста улога. Прво сам био на кастингу за улогу Луке, па сам затим ушао у ужи круг за улогу Страхиње, јер сам им се више свидео у тој улози. Са снимањем смо кренули у октобру и искрено то је право уживање. Мислим да и публика која прати серију може да осети да смо ми и приватно пријатељи, да се дружимо, да смо се заволели и буквално постали једна мала породица – каже Аммар.

Ово је његова најзапаженија улога до сада, која му је у великој мери променила свакодневицу.

Први пут у животу се сусрећем са тим да одем у неку продавницу или маркет и да ме људи или пусте преко реда, желе да се сликају са мном, траже аутограм – истиче са осмехом.

Време у изолацији првоводи уз филмове, књиге и тренинге. Открива да на основу материјала који је до сада урађен серија може да се емитује до средине јуна, након чега ће, у зависности од почетка снимања, емитовање бити настављено или направљена пауза до септембра.

Добија бројне похвале од својих Пријепољаца и стално ради на свом усавршавању.

Пратим серију, покушавам да гледањем својих сцена видим шта сам добро одрадио, а шта нисам баш најбоље, како бих радио на себи. Драго ми је ако се серија гледа у Пријепољу, јер ја у сваком свом интервјуу говорим о свом граду и заиста се поносим што долазим из средине као што је Пријепоље. Увек позивам људе да дођу у Пријепоље, виде манстир Милешева, џамије, Сопотницу, Лим… Да упознају људе и виде како ми доле сви лепо живимо и поштујемо се – истиче Аммар.

Гледаоцима серије поручује да остану код куће упркос првомајским празницима, наравно, уз серију „Игра судбине“.

Више у видео прилогу на почетку текста.

Подели на мрежама

Повезани чланци