Семафоре код Дома културе поставиће фирма „Светломатик“ из Ужица

Семафоре код Дома културе поставиће фирма „Светломатик“ из Ужица

Посао уградње и постављања вертикалне, хоризонталне и светлосне сигнализације на раскрсници улица Санџачких бригада и Нијазије Мусабеговића у Пријепољу поверен је фирми „Светломатик“ из Ужица, у вредности од три милиона 45 хиљада динара. Реч је о фирми која је уградила и поставила семафоре на раскрсници улица Санџачких бригада и Душана Томашевића Ћирка.

798
0
SHARE

Општина Пријепоље потписала је уговор са једином фирмом која је учествовала у поступку јавне набавке и чија је понуђена цена за 55.000 динара била мања од процењене вредности радова. Нови семафори на раскрсници улица Санџачких бригада и Нијазије Мусабеговића код Дома културе, биће синхронизовани са сигналима на постојећим семафорима на скретању ка мосту, који је у непосредној близини, објашњено је у конкурсној документацији. Рок испоруке и монтирања је до 90 дана након потписивања уговора што значи да би посао требало да буде завршен крајем марта ове године.

Семафоризација ове раскрснице први пут је поменута 2017. године, шест година након завршетка изградње моста на Лиму, када је постављен семафор на раскрсници улица Санџачких бригада и Душана Томашевића Ћиркa. Ове радове, вредне 1.567.000  динара, без ПДВ-а, извела је фирма „Светломатик“.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY