Дејан Володер првак Србије у бодибилдингу и фитнесу

Дејан Володер првак Србије у бодибилдингу и фитнесу

Пријепољац Дејан Володер државни је првак Србије у бодибилдингу и фитнесу, у категорији "men's physique". Осим државног првенста, прва места освојио је и на три међународна такмичења

1251
0
SHARE

Тридесетдвогодишњи Дејан Володер почео је да се такмичи у боди билдингу и фитнесу 2016. године, када је и освојио прву награду. У последње три недеље направио је фантастичну серију победа која је почела освајањем првих места на међународним турнирима – Јагодина опен и Трофеј Београда.

Дејан Володер
Треће недеље дошао је шлаг на торту, Државно првенство где сам такође освојио прво место, да би дан касније изашао на међународни Трофеј Чачка чиме сам заокружио ову историјску сезону – каже државни првак Дејан Володер уз објашњење да сада има могућност да се такмичи у иностранству, а добио је и понуде за рекламирање суплемената.

Володер је био најбољи у категорији „men’s physique“, у којој се оцењује изглед, минимални обим струка и наступ такмичара, насупрот класичном бодибилдингу где највише поена доноси мишићна маса. На међународним куповима Дејан је побеђивао у јакој конкуренцији, од 10 до 15 противника, међу којима је било такмичара из Хрватске, Словеније, Русије, Бугарске… Како каже, иза његовог успеха стоји дугогодишњи напоран рад.

Тренирам скоро 20 година. Имам тренерску лиценцу, држим индивидуалне и групне тренинге и тако тренирам и себе. За сваку сезону такмичења у просеку је потребно три месеца. Осим тренинга, веома је важна и исхрана. За то све треба доста новца, улагања, али кад нешто волите, увек постоји начин – каже Володер.

Володер се нада да ће се већ следеће године такмичити на светском Дајмонд купу, што представља највећи успех у овом спорту.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY