И одбојкашице „Бамби Волеја“ штрајкују глађу (ВИДЕО)

И одбојкашице „Бамби Волеја“ штрајкују глађу (ВИДЕО)

Одбојкашице "Бамби Волеја" од данас штрајкују глађу заједно са својим тренером Адисом Мицановићем, који је штрајк започео у уторак.

3541
0
SHARE

Тренер и председник ОК „Бамби Волеј“ Адис Мицановић штрајк глађу започео је због одлуке локалне самоуправе да „Бамби Волеју“ у 2018. години додели 50 хиљада динара. Од данас у штрајку су и одбојкашице, које кажу да се њих 12 прикључило штрајку. Дају подршку тренеру али су ту и да би се бориле за поштовање закона, кажу. Сматрају да се не цене њихови спортски успеси и желе да правда буде задовољена.

Мицановића су јутрос прегледали медицински радници Хитне помоћи и примио је инфузију. Каже да се након инфузије осећа боље. Противио се одлуци својих играчица да га подрже на овакав начин, али каже и да су донеле додатну енергију и да не одустају од штрајка.

До 15 сати преко 300 грађана и грађанки је потписало петицију подршке Мицановићу којом се захтева и измена одлуке о расподели средстава за спортске колективе у 2018. години.

Конференција за медије Општинског већа и Спортског савеза општине Пријепоље поводом штрајка, започета, а недовршена јуче, очекивана је данас, али није одржана. Из Општинског већа нам је стигла информација да ће бити одржана у петак.

Опширније у видео прилогу:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY