За уторак заказан збор грађана – Траже трајно затварање депоније Стањевине

Трајно затварање депоније Стањевине, тема је збора грађана и грађанки Месне заједнице Пријепоље, који је заказан за уторак 13. августа у 18 сати испред хотела Милешева у Хашимбеговића Пољу.

1243
0
SHARE

Збор је заказан на  иницијативу више од 450 мештана насеља око депоније Стањевине, који потписима траже затварање несанитарне депоније Стањевине.

Град Пријепоље је већ шести дан у диму и смраду, због пожара који је у вечерњим сатима прошлог понедељка  избио на несанитарној депонији Стањевине. Како би још једном указали да је неопходно што пре решавати овај проблем, мештани околних насеља од руководства Месне заједнице Пријепоље траже да у уторак, 13. августа, сазове збор грађана ове месне заједнице.

Един Бећировић, председник Месне заједнице Пријепоље
На основу потписа преко 450 мештана насеља Залуг, Душманићи и Хашимбеговића Поље, ја као председник Месне заједнице дужан сам по члану 32 Статута МЗ да сазовем збор грађана, на коме ће се разматрати актуелни проблеми око депоније Стањевине. Једини захтев мештана је затварање депоније Стањевине – каже председник Месне заједнице Пријепоље Един Бећировић.

Почетак збора грађана Месне заједнице Пријепоље заказан  је за 18 сати на простору испред хотела Милешева у Хашимбеговића пољу.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY