Скуп подршке Емиру Хамзићу – Да Пријепоље поново буде град мирних и добронамерних људи

Скуп подршке Емиру Хамзићу – Да Пријепоље поново буде град мирних и добронамерних људи

Поводом немилог догађаја који се десио пре десетак дана, када су брутално пребијена двојица фудбалера „Полимља“, у којем је Емир Хамзић задобио тешке телесне повреде опасне по живот и где се лекари у Београду још увек боре за побољшање његовог стања, породица и пријатељи организују протесни скуп и шетњу због све учесталијег насиља на улицама Пријепоља.

Желим да се обратим свим грађанима и грађанкама Пријепоља и да их позовем на сутрашњи протесни скуп и шетњу подршке о све учесталијем насиљу у нашем граду, које се дешава у последње време, да на један миран, културан и достојанствен начин дамо јасну поруку, са слоганом „Стоп насиљу“. Наш циљ је да Пријепоље поново буде град мирних, добронамерних и достојанствених људи, као што је увек и био – поручује стриц повређеног Емира Мерсудин Хамзић.

Протесну шетњу, осим пријепољских спортиста, подржаће и бројни спортисти из околних градова. Свој долазак су овом приликом најавили представници ФК „Слога“ из Сјенице, ФК „Златибор“, фудбалери из Прибоја, Бродарева и, наравно, Емирови саиграчи из „Полимља“.

Здравствено стање тешко повређеног капитена „Полимља“ благо се поправља.

Његово здравствено стање је у таквој фази да долази до постепеног побољшања и повременог буђења. Надамо се да ће то ићи ка његовом коначном опоравку и враћању на терен. Видећемо какве ће бити последице – оптимистичан је Мерсудин.

Окупљање је заказано за 13.30 на платоу испред Дома културе, након чега ће се одржати протесна шетња улицама Пријепоља до зграде суда, где ће се указати на проблем све учесталијег насиља које се у последње време дешава у Пријепољу.

Подели на мрежама

Повезани чланци