Општина Пријепоље расписала јавну набавку за новогодишње украсе

Општина Пријепоље расписала је јавну набавку мале вредности за украсе за новогодишњу декорацију. Колико новца је опредељено за ову намену, у позиву за подношење понуда није наведено.

1916
0
SHARE

Општина Пријепоље од понуђача тражи једно светлеће дрво израђено од алуминијумских профила, 11 комада светлеће кише димензија 5 метара са метар и по. Тражи и осам светлећих фигура у облику поклона за стубове и три украса у облику цветова са звездицама израђеним од алуминијумских профила. Фигура мора бити предвиђена за монтажу на метални или бетонски стуб, на сајлу, фасаду. Набавка и испорука 80 комада светлеће водонепропусне LED ланчанице, направљене од гумираног кабла у зеленој боји са укупно 100 диода топло беле боје, такође је наведена ставка за набавку у позиву за подношење понуда.

,,Најнижа понуђена цена“ биће критеријум за избор најповољније понуде. Рок за подношење понуда је 7. децембар, а јавно отварање понуда обавиће истог дана у 11,30 часова у просторијама општине Пријепоље.

Подсећамо, прошле године град је окићен уочи Нове године, а закључак  о набавци уличне расвете је усвојен на седници Општинског већа одржаној 27. децембра. У изводу записника са седнице, који је Телевизија Форум добила на основу захтева о доступности информација од јавног значаја, на дневном реду нашла се тачка „Договор око декоративне уличне расвете“. Како се у записнику наводи, председник општине је присутнима на седници показао понуде у вези са украшавањем града поводом новогодишњих и божићних празника. Општинско веће једногласно је донело закључак да је сагласно да се поручи декоративна улична расвета. Колико је понуда било и ко је од понуђача изабран није наведено. Остало је и недоречено колико је за ову намену потрошено новца и са ког рачуна је уплаћено, баш као што и у јавној набавци за овогодишње украсе није прецизиран износ опредељеног новца.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY