55. МОСИ Прибој: Злато за пријепољске фудбалере, одбојкаше, рукометашице, кошаркашице и девојке у бич волеју

55. МОСИ Прибој: Злато за пријепољске фудбалере, одбојкаше, рукометашице, кошаркашице и девојке у бич волеју

Фудбалери Полимља у финалној утакмици савладали су екипу Пљеваља. У регуларном делу утакмице резултат је био 0:0, а након извођења једанаестераца Пријепољци су славили са 6:5.

Пријепољски одбојкаши освојили су златну медаљу након што су у финалној утакмици победили екипу града домаћина резултатом 2:0. Златом су се окитиле и пријепољске кошаркашице и рукометашице. Рукометашице су освојиле пету узастопну златну медаљу пошто су победиле у све четири утакмице, док су кошаркашице, након драматичне финалне утакмице, савладале екипу Пожеге резултатом 56:54 и тако донеле злато женској пријепољској кошарци након 17 година.

Злато за Пријепоље освојиле су и одбојкашице на песку, док су њихове колеге у мушкој конкуренцији стигли до бронзе. До бронзаног одличја стигли су рукометаши Пријепоља, који су у борби за треће место савладали екипу Пљеваља резултатом 30:22.
Претходно су другог дана атлетичари освојили једну златну и две сребрне медаље.

У понедељак са почетком у 20 сати у малој сали Дома културе у Пријепољу биће организована свечана додела пехара и медаља пријепољским спортистима са 55. Међуопштинских омладиснких спортских игара.

Подели на мрежама

Повезани чланци