Меморијални турнир „За Ивану и Саја“ од петка до недеље на теренима ОРСИ

Меморијални турнир „За Ивану и Саја“ од петка до недеље на теренима ОРСИ

Турнир организују Кошаркашки клуб „Милешевац“ и Туристичка организација Пријепоље у спомен на трагично преминуле суграђане Ивану Ракоњац и Сафета Саја Планић, запослене у Туристичкој организацији.

Од петка до недеље на терену ОРСИ надиграваће се 10 мушких и 4 женске екипа. Мушке екипе су подељене у две групе у којим се састаје свако са сваким а прве четири екипе иду у нокаут фазу. Ове године учествују екипе Пљевља, Волим добро у људима, Малина, Дукати, Пингвини са Мадагаскара 2, РБВ Електро, Рибице, Херманос, Паклена поморанџа и Вук Шпед.

Код жена пријављене су екипе Негуј мо, Са пола снаге, Шанац и Лол. Прва утакмица на турниру игра се у петак у 18 часова, програм у суботу стартује у 17 сати док је недеља резервисана за четвртфиналне, полуфиналне и мечеве за прво и треће место, а програм креће у 18 часова. У женској конкуренцији победник ће бити најбоље пласирана екипа у групи, која ће бити награђена са 20 хиљада динара. Код мушкараца награда за прво место је 50 хиљада, за друго 25 хиљада и за треће 15 хиљада динара.

Подели на мрежама

Повезани чланци