Форум жена Пријепоља и ТВ Форум део пројекта „Европа за мене“

Форум жена Пријепоља и ТВ Форум део пројекта „Европа за мене“

Циљ пројекта Форума жена Пријепоља и ТВ Форум је већа информисаност грађана и грађанки о проблему одлагања смећа, као и упознавање са процесом европских интеграција у области заштите животне средине и одрживог развоја локалне заједнице. Кроз медијске садржаје анализираћемо колико нас кошта процес одлагања смећа, зашто су Стањевине још отворене, који су планови за решење овог проблема, као и колико су они у складу са прописима Европске Уније.

У конкуренцији од 60 пристиглих, осим пројекта ТВ Форум, подршку Европског покрета у Србији, добило је још девет организација из целе Србије. Право учешћа на конкурсу имале су локалне организације цивилног друштва, библиотеке, универзитети и медији. Свечано потписивање уговора организовано је у ЕУ Инфо Центру у Београду, а уговор је испред Форума жена потписала Далиборка Малешић.

У име Делегације Европске Уније у Србији, која финансира пројекат „Европа за мене“, потписивању уговора присуствовао је и шеф за штампу, информисање и комуникације Пол Анри Пресе.

Подели на мрежама

Повезани чланци