Драгана Терзић из Пријепоља добитница Златне туристичке амфоре

Драгана Терзић из Пријепоља добитница Златне туристичке амфоре

Власница туристичке агенције „Травел поинт“ Драгана Терзић из Пријепоља, једна је од добитница Златне амфоре, награде коју сваке године, за допринос развоју и афирмацији туризма у земљи додељује специјализовани часопис ЈУ травел.

Пријепољка Драгана Терзић, која је пре три и по године у родном граду започела своју туристичку причу, упорним  радом и оствареним резултатима, ове године се нашла у друштву награђених туристичких организација, агенција, хотела и појединаца, међу којима су и амбасадори Русије, Турске и Египта.

Моја агенција ставља акценат на развој туризма западне Србије и општине Пријепоље тако да ми је драго да су људи из ЈУ травел магазина препознали квалитет рада и да сам номинована и да сам освојила награду. ЈУ травел већ 26 година додељује награду па дуга традиција показује и доказује престиж ове награде у туристичком свету. Заиста много значи, нарочито нама, туристичким агенцијама, током ове две године напорног рада у доба короне и бројних препрека и изазова које смо прошли – каже власница Туристичке агенције „Травел поинт“ Драгана Терзић.

Награду је добила за допринос развоју туризма регије западне Србије, а ово није једина номинација ове године.

Била сам номинована и за награду Туристички цвет, који додељује Национална туристичка агенција, где сам била међу пет најбољих агенција, што је велика част. Надам се да ћу, уз даљи труд и рад, некада добити и ово признање – истиче Драгана.

Од оснивања агенције Драгана настоји да креира јединствене туристичке туре, које ће уз манастир Милешеву, промовисати и друге локалитете. Проблем Пријепоља је недостатак смештајних капацитета, због чега своју понуду мора да комбинује са околним дестинацијама.

Ми смо скоро на туристичкој конференцији западне Србије представили новитет у туристичкој понуди, то је Јадовничка супер авантура, која представља јединствену оф роуд туру, која полази од манастира Милешеве, обилази се џамија у Хисарџику, па стиже на највиши врх Јадовника, на Катунић одакле се спушта у Сопотницу – објашњава Драгана нов туристички садржај, који је заснован на квалитету.

Увелико ради на креирању понуде за наредну годину и реализацији договорених аранжмана.

Припремамо се за арапско тржиште, јер смо снимали летос репортаже и најавили су доласке већ од априла. Сада припремамо програме и мислим да Пријепоље полако, али сигурно добија место које заслужује.

Драгана је одмах након дипломирања и завршених мастер студија туризмологије, знала да жели у Пријепољу да гради своју каријеру, а уједно и допринесе промоцији свог родног града. Досадашњи резултати показују да је на добром путу.

Подели на мрежама

Повезани чланци