Двери: Зашто ћути РТС – Шта је са нашим правом да знамо све?

Двери: Зашто ћути РТС – Шта је са нашим правом да знамо све?

Зашто ћути РТС – Шта је са нашим правом да знамо све? назив је конференције за медије коју су данас организовали чланови Српског покрета Двери испред зграде Општинске управе у Пријепољу. Повод за одржавање друге конференције за медије у Пријепољу је подршка председнику Двери Бошку Обрадовићу и потпредседнику Ивану Костићу, који штрајкују глађу испред зграде Народне скупштине Републике Србије у Београду.

Општински одбор Српског покрета Двери у Пријепољу организовао је конференцију за медије поводом одбијања Радио телевизије Србије да одговори на захтев да, се народним посланицима Бошку Обрадовићу и Ивану Костићу председнику и потпредседнику Српског покрета Двери, који већ 10 дана штрајкују глађу, дозволи да гостују у емисији уживо како би јавности у Србији објаснили своје разлоге за штрајк глађу.

Један од пет захтева Двери јесте поштовање Устава и одлагање избора и стварање услова за слободне и поштене изборе.

Осим ослобађања медија и одлагања избора, међу захтевима Двери су и Поштовање Устава и Резолуције 1244 по питању очувања Косова и Метохије у саставу Србије, неселективан рад тужилаштва и судова и заштита епархије СПЦ и православних верника у Црној Гори.

Више у видео прилогу:

Подели на мрежама
Новинарка

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *