Екипа „Борис и Бенко“ победник Летње лиге „Бродарево 2018.“

Екипа „Борис и Бенко“ победник Летње лиге „Бродарево 2018.“

Летња лига у малом фудбалу „Бродарево 2018“, коју организују ФК „Јасен“ и Месна заједница Бродарево завршена је у недељу утакмицама за прво и треће место и свечаним уручењем признања најбољим екипама и појединцима.

У финалној утакмици, која је одиграна пред препуним трибинама Спортског центра „Јалија“, екипа „Борис и Бенко“ из Ивањице победила је екипу „Кафе Мистик“ из Бродарева резултатом 5:1. Претходно је треће место освојила екипа „Минимал“ из Бродарева, која је победила екипу „Но Ми“ из Херцег Новог такође резултатом 5:1. Првопласирана екипа награђена је са 200.000 динара, плус 1.000 еура које је донирао Беким Цура из Бродарева. Другопласирани тим освојио је 100.000, док је трећепласираној екипи припало 70.000 динара.

Најбољи стрелац на турниру је Ирфан Суљевић из „Лозне“, са седам постигнутих голова. За најбољег голмана проглашен је Слободан Голубовић из екипе „Кафе Мистик“, док је за најбољег играча Летње лиге проглашен Адис Балија из екипе „Минимал“. Награда за најбољу фер плеј екипу ове године припала ја екипи „Салон моде и лепоте Амела“.

фото: Летња лига Бродарево

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *