Формирано Повереништво „Здраве Србије“ у Пријепољу (ВИДЕО)

Формирано Повереништво „Здраве Србије“ у Пријепољу (ВИДЕО)

Повереништво „Здраве Србије“ формирано је у просторијама ове странке које су недавно отворене на Тргу ослобођења у Вакуфу. Председник странке и општине Чајетина Милан Стаматовић рекао је да се ради на јачању странке у Златиборском округу да би се развијале идеје и спроводио програм странке. Разлог је и то што је на председничким изборима добио велику подршку бирача у свим општинама региона. Он каже да оно што је урађено у Чајетини може се урадити у свим градовима региона. Идеја „Здраве Србије“ је очување Србије и националних интереса, јачање пољопривреде и децентрализација, каже Стаматовић.

До одржавања избора за Општински одбор у Пријепољу ће постојати деветочлано Повереништво за чијег председника је изабран некадашњи директор Пријепољске гимназије, професор српског језика и књижевности Љубомир Шуљагић. Он каже да су се за „Здраву Србију“ определили јер је председник странке из Чајетине, која је близу Пријепоља и једна је од најразвијенијих општина у Србији. Такође, „Здрава Србија“ је једна од ретких странака која није компромитована. Крилатица ће бити „Здрава Србија – здраво Пријепоље“, што сада није случај, каже Шуљагић.

У Повереништву су рекли да ће се трудити да позитивне примере из општине Чајетина пренесу на локални ниво. У будућности ће настојати да у свој рад укључе још угледних и некомпромитованих људи који ће допринети да се на наредним локалним изборима постигне добар резултат.

Опширније у видео прилогу:

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *