Фудбалери „Јасена“ прваци Златиборске окружне лиге (ВИДЕО)

Фудбалери „Јасена“ прваци Златиборске окружне лиге (ВИДЕО)

Од самог старта сезоне „Јасен“ је ставио на знање противницима и јавности да је најозбиљнији кандидат за освајање првенства и пласман у зонски ранг такмичења, у којем је се последњи пут такмичио 2008. године, као члан Зоне „Морава“. Циљ је остварен три кола пре краја првенства, победом над „Сечицом“ резултатом 2:0, головима Јанковића и Синђића.

Председник клуба Едиб Жиговић каже да је управа се тренером Белмином Садиковићем направила добру селекцију играча и да резултат није изостао. Каже да су били коректни према свим играчима и да су испоштовани сви договори, а ови су то знали да цене и врате. Још једном је изразио захвалност спонзорима, углавном Бродаревцима са иностраним адресама, који су помогли рад клуба и у великој мери допринели освајању титуле.

И капитен Адис Балија и најбољи стрелац Бобан Синђић кажу да је су добре партије и освајање титуле резултат пре свега добре атмосфере у екипи.

У наредној сезони „Јасен“ ће се такмичити у Западно-моравској зони у којој су противници знатно квалитетнији. Сви кажу да је план да „Јасен“ постане стабилан зонаш. Наступ у вишем рангу ће бити знатно лакши ако се остваре жеље и планови управе о реконструкцији стадиона на Росуљама, који би доби знатно бољи терен, трибине и помоћне просторије.

„Јасен“у наредном колу у Косјерићу игра дерби против другопласиране „Црнокосе“, од које тренутно има 10 бодова више. Утакмица нема резултатски значај али су нам и играчи и управа потврдили да ће се и у овој, и у мечевима против „Јединства“ и „Перућца“, ићи на победу јер желе да сезону заврше без пораза.

Опширније у видео прилогу:

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *