Илда Чоловић заменила Небојшу Свичевића у Туристичкој организацији Пријепоље

Илда Чоловић заменила Небојшу Свичевића у Туристичкој организацији Пријепоље

У Туристичкој организацији Пријепоље извршена је примопредаја директорске дужности, након што је Небојша Свичевић поднео оставку. Нова вршитељка дужности директорке Илда Чоловић захвалила се Странци правде и помирења на указаном поверењу, и поручила да ће врата Туристичке организације бити отворена за све идеје и сугестије грађана и грађанки Пријепоља.

Нову вршитељку дужности директорке Илду Чоловић на примопредају дужности допратиле су страначке колеге, а дочекала је торта и букет цвећа. Бивши директор Небојша Свичевић се нада да ће његова наследница наставити са започетим пројектима на развоју туристичке инфраструктуре, попут излетишта на Равнама и планираног Рафтинг центра на Петровцу. Мандат му је истицао у новембру али је, каже Свичевић, одлучио да поднесе оставку раније, из личних разлога.

Чоловић се захвалила Свичевићу на дочеку, и Странци правди и помирења, која ју је делегирала, као и коалиционом партнеру – Српској напредној странци.

Народни посланик и потпредседник Странке правде и помирења Самир Тандир захвалио се Свичевићу и рекао да је ова примопредаја цивилизацијски и демократски гест. Рекао је и да је ово резултат споразума о сарадњи Српке напредне странке и Странке правде и помирења, који је потписао са Дарком Глишићем, председником Извршног одбора СНС-а. Међутим, није желео да каже која ће још руководећа места у општини Пријепоље припасти Странци правде и помирења. То ће се показати временом, рекао је Тандир.

Тандир је рекао да потписани споразум предвиђа рад на гасификацији Пријепоља, изградњу крака аутопута за Сарајево, као и пруге од Новог Пазара до Бистрице. Свичевиће је апелова да Тандир свој утицај искористи за реализацију идеје о оснивању Националног парка природе у Пријепољу, јер Пријепоље већ има преко 20 процената територије под неким степенима заштите.

Комплетне изјава погледајте у видео прилогу:

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *