Ивица Дачић у Пријепољу: СПС спреман да буде део државног јединства и стабилности у Србији

Ивица Дачић у Пријепољу: СПС спреман да буде део државног јединства и стабилности у Србији

У оквиру предизборне кампање, лидер Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић посетио је Пријепоље где се састао са локалним страначким руководством и члановима и симпатизерима странке.

Председника Социјалистичке партије Србије Ивицу Дачића и руководство странке чланови и симпатизери странке из Пријепоља дочекали су у страначким просторијама. Дачић је рекао да му је част што је у оквиру предизборне кампање у Пријепољу, које је практично центар српске државе још од њеног оснивања, из времена Рашке, чији је посебан бисер манастир Милешева, у којем су биле мошти Светог Саве и у којем се налази светско ремек-дело Бели анђео. Зато нема бољег места да се представе два принципа за које се залаже листа „Ивица Дачић – премијер Србије“, са свим партијама и покретима који је чине, рекао је Дачић.

Дачић је рекао да социјалисти на локалним изборима излазе на листи са Српском напредном странком а на парламентарним изборима наступају самостално. Додао је и да Србију чекају тешка времена јер ће бити изложена великим притисцима и зато је потребно да постоји политичка стабилност и јединство, чији су део они спремни да буду у интерсу грађана и Србије.

Погледајте више у видео прилогу:

Подели на мрежама