Колико кошта спремање зимнице?

Колико кошта спремање зимнице?

Цене на пријепољској пијаци варирају од тезге до тезге, али најтраженија роба, паприке, коштају од 80 до 100 динара. Парадајз је од 50 до 80 динара, три везе першуна су 100 динара, исто толико кошта целер. Плави патлиџан је дупло скупљи него прошле године и цена му је 150 динара по килограму, купус је од 40 до 50 динара, шљиве 80, а корнишони од 100 до 120 динара.

Већина оних који су данас пазарили на пријепољској пијаци сматра да су цене високе, док произвођачи и продавци кажу да су цене испод вредности њиховох уложеног рада.

Грађани и грађанке Пријепоља кажу да се у тегле ипак нешто мора ставити, а продавци да у наредном периоду не би требало да буде значајнијих промена цена.

Шта Пријепољци и Пријепољке спремају за зимницу, какве су цене поврћа и воћа и да ли је исплативије спремити или купити зимницу погледајте у видео прилогу:

Подели на мрежама

Повезани чланци