Компанија МДГ у Пријепољу отварa још 80 радних места (ВИДЕО)

Компанија МДГ у Пријепољу отварa још 80 радних места (ВИДЕО)

Нова пословна зграда канадске компаније МДГ, Пријепољца Горана Вараклића, гради се поред постојеће у Хашимбеговића Пољу. Имаће пет пута већу површину и предвиђена је за смештај око 300 запослених. Проширење инфраструктуре пратиће пријем нових радника, каже директор „МДГ доо Пријепоље“ Жељко Дучић.

Жељко Дучић, директор МДГ доо Пријепоље

Планиран је пријем нових 80 радника до краја године. Прва група кандидата креће на обуку од наредне седмице а у току је пријављивање за другу групу. Пријаве се могу предавати у МДГ-у или у пријепољској филијали Националне службе за запошљавање, уз чију помоћ се реализује запошљавање нових радника. Обуке ће се такође реализовати у просторијама Филијале. Све информације се могу добити лично или на сајту НСЗ а Дучић каже да ће се на обукама, поред учења енглеског језика, кандидати упознавати са програмима који се користе у раду и начином пословања Компаније.

Они који сада раде у МДГ-у кажу да су задовољни а многе је управо овај посао задржао у Пријепољу.

Рад са клијентима и директна комуникација на енглеском језику, као и поподневне смене и ноћни рад, у почетку су представљали изазов, кажу запослени, који су брзо савладали и зато свима препоручују да се пријаве за посао у МДГ-у.

Компанија тренутно у Пријепољу запошљава око 170 радника и након пријема нових 80 запослених на томе се неће стати. Ново запошљавање је већ извесно и у наредној години а планирано је да се са пријемом нових радника настави до попуњавања комплетног капацитета.

Опширније у видео прилогу:

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци