Конкурс МУП-а за упис полазника Центра за основну полицијску обуку – 45 за подручје пријепољске Управе

Конкурс МУП-а за упис полазника Центра за основну полицијску обуку – 45 за подручје пријепољске Управе

Министарство унутрашњих послова данас је расписало конкурс за упис 1.060 полазника Центра за основну полицијску обуку за потребе свих 27 полицијских управа у Србији, на који се заинтересовани могу пријавити до 5. јуна. Од овог брoја 45 полазника је предвиђено за потребе на подручју Полицијске управе у Пријепољу, која покрива територију општина Пријепоље, Прибој и Нова Варош.

Од 1.060 полазника Центра за полицијску обуку, 510 ће се стручно оспособљавати за обављање послова и задатака униформисаног полицијског службеника на радном месту полицајац, 250 саобраћајни полицајац и 300 на радном месту гранични полицајац.

За подручје Полицијске управе у Пријепољу предвиђен је упис 45 полазника. Од тога 5 полазника за радно место полицајца за потребе полицијских испостава Пријепоље, Нова Варош и Прибој и 40 полазника за радно место граничног полицајца за потребе станица граничне полиције Пријепоље, Увац и Лим.

Кандидати за полазнике имају могућност да се приликом пријаве на конкурс изјасне за које радно место место желе да прођу стручно оспособљавање.

Услови конкурса могу се наћи на сајту Министарства унутрашњих послова www.mup.gov.rs и сајту Центра за основну полицијску обуку www.copo.edu.rs.

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *