Кошаркашице „Милешевке“ у недељу почињу нову сезону у Другој лиги

Кошаркашице „Милешевке“ у недељу почињу нову сезону у Другој лиги

Кошаркашице „Милешевке“ на домаћем терену стартују у новој сезони Друге женске лиге Србије. У госте долазе кошаркашице „Радничког“ из Београда. Пријепољска екипа је сачувала састав из прошле сезоне и, појачане једном новом играчицом, крећу у борбу за горњи део табеле.

Кошаркашице „Милешевке“ су прошлу сезону завршиле на четвртом месту Друге женске лиге Србије а читаву сезону су провеле у самом врху табеле. Ове године жеље су исте, као и састав, који је појачан једном играчицом из Ужица. Прошлу сезону су започеле поразом у Београду од екипе која сада стиже у Пријепоље.

Екипа „Милешевке“ већ неколико година игра у истом саставу. Носилац игре и најбоља кошаркашица је капитенка Наташа Бучевац, која предводи млађе саиграчице. Она каже да је екипа спој искуства и младости а да је то што се добро познају предност и главни адут у предстојећој сезони.

Иако су пријепољске кошаркашице прошлу сезону почеле поразом, и у наредних неколико кола имале половичан успех, уследио је низ од седам везаних победа, те су након петнаест одиграних кола заузимале прво место на табели. Међутим, није их послужило здравље па су пред крај првенста изгубиле трку за сами врх табеле, рекла нам је тренерица Нада Цмиљановић Жунић.

Утакмица између кошаркашица „Милешевке“ и „радничког“ игра се у сали Пријепољске гимназије у недељу, 3. октобра, са почетком у 17 часова.

Опширније у видео прилогу:

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци