Крај у Западно-моравској зони. „Јасен“ на шестом, „Полимље“ на четрнаестом месту

Крај у Западно-моравској зони. „Јасен“ на шестом, „Полимље“ на четрнаестом месту

Одбор за хитна питања Фудбалског савеза Србије одлучио да се у овој сезони одиграју четири преостала кола Супер лиге Србије, без плеј-офа и плеј-аута. Лиге нижег ранга завршене су са 15. мартом што значи да такмичење у Западно-моравској зони „Јасен“ завршава на шестом а „Полимље“ на четрнаестом месту и оба пријепољска зонаша следеће сезоне такмичиће се у истом рангу.

Због пандемије корона вируса фудбалски клубови из општине Пријепоље такмичење у Западно-моравској зони завршавају 14 кола пре предвиђеног трајања првенства. Одбора за хитна питања Фудбалског савеза Србије данас је одлучио да се одиграју преостала четири кола Супер лиге, без плеј-офа и плеј-аута, док је одлучено да су лиге аматерског ранга, српске и лиге нижег такмичарског ранга, завршене закључно са 15. мартом и неће се наставити. Исто важи и за лиге млађих категорија Фудбалског савеза Србије. Напредовање у виши и испадање у нижи ранг, биће примењено сходно пропозицијама како је раније било предвиђено.

Према овој одлуци оба пријепољска зонаша и следеће сезоне такмичиће се у истом рангу. „Јасен“ првенство завршава на шестом месту док је „Полимље“ на четрнаестом месту, које обезбеђује опстанак у Западно-моравској зони. На првом месту је ужичка „Слобода“. Прибојски „ФАП“ је осми док је „Златар“ из Нове Вароши“ на дванаестом месту. Суперлига се наставља 30. маја утакмицама 27. кола.

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *