Лучанци најбољи у Пријепољу

Лучанци најбољи у Пријепољу

Међународни куп у спортском риболову Пријепоље 2020. одржан је у суботу на Потпећком језеру. Најбољи су били риболовци „Бјелице“ из Лучана а најбољи појединац Хепи Хоџић из Бијелог Поља.

На међународном купу у спортском риболову, који Општинска организација спортских риболоваца „Лим“ из Пријепоља организује у сарадњи са Туристичком организацијом Пријепоље окупило се десет екипа – девет из Србије и једна екипа из Црне Горе. У такмичењу у лову рибе удицом на пловак учествовало је 30 риболоваца, а број је био мањи него ранијих година због поштовања противепидемијски мера.

Риба је била неактивна па су улове имали само осморица такмичара а у овој ситуацији најбоље се снашла екипа ООСР „Бјелица“ из Лучана, за коју су пецали Владимир Лончаревћ, Рајко Гудурић и Милован Марковић, којој је припало прво место. Друго место је припало СРК „Сињавац“ из Бијелог Поља у саставу Амер Ећо, Сенад Махмутовић и Хепи Хоџић, а треће је заузела екипа ООСР „Скрапеж“ из Пожеге, у саставу Бранко Сарван, Милан Шојић и Марко Милићевић. Титулу мајстора стазе понео је Хепи Хоџић из Бијелог Поља.

Такмичење је одржано на стази за спортски риболов „Порт Саид“ на Потпећком језеру а отворио га је председник општине Пријепоље Владимир Бабић који је и уручио медаље и пехаре најуспешнијим такмичарима и екипама.

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *