Најбољи баскеташи у Пријепољу од петка до недеље (ВИДЕО)

Најбољи баскеташи у Пријепољу од петка до недеље (ВИДЕО)

Турнир, који се организује у спомен на трагично преминуле суграђане Ивану Ракоњац и Сафета Саја Планић, од петка до недеље окупиће на терену ОРСИ 10 мушких и 5 женских екипа. Члан Организациони одбора Турнира Игор Голубовић каже да је интересовање било веће али да су морали да ограниче број екипа због начина на који се турнир одвија и трајања.

И ове године турнир ће се одигравати по 3×3 правилима, уведеним прошле, и добро познатим свим љубитељима спорта који су пратили успехе српске репрезентације у баскету која је двоструки светски првак.

Атрактивније је сигурно него кошарка – каже Голубовић, и позива публику да дође и ужива у мајсторијама кошаркаша из Пријепоља, али и околних градова Србије и Црне Горе.

Мушке екипе су подељене у две групе у којим се састаје свако са сваким, а прве четири екипе иду у нокаут фазу. Ове године у мушкој конкуренцији учествују екипе Спортске кладионице Сокер, Блек Дајмонд Наргила Кагфе, Телетабиси, Смол Бол, Мала Калифорнија, Ресторан Косач, Ресторан Зиндо плус, Волим добро у људима, Пингвини са Мадагаскара и Клуб 17. Прва утакмица на турниру игра се у петак у 18 сати а за то вече предвиђено је 14 мечева. У суботу се стартује у 17 и 20 а предвиђено је одигравање 16 сусрета. Финално вече је у недељу. Прошле године турнир је освојио „Кафе Плато“ а најбољи играча на турниру био је Ерсан Бјелак.

 

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *