Нова звезда на фудбалској сцени Пријепоља – почиње са радом школа фудбала „Јанг Старс“

Нова звезда на фудбалској сцени Пријепоља – почиње са радом школа фудбала „Јанг Старс“

Нова школа фудбала „Јанг Старс“ креће са радом, за децу од 5 до 14 година. Покренули су је некадашњи фудбалери Емир Хамзић и Џенет Халиловић.

Љубав према најважнијој споредној ствари на свету, коју гаје од најранијег детињства, Емир Хамзић и Џенет Халиловић решили су да, након завршетка играчких каријера, преточе у рад са најмлађима. Емир је дошао на идеју да покрене школу фудбала у родном граду а у причу је укључио некадашњег саиграча и пријатеља.

Тренинзи ће бити прилагођени деци свих узраста. Временом ће се формирати старосне групе а млади фудбалери бити укључени и у такмичења.

На друштвеним мрежама је у току кампања којом се деца позивају да постану чланови школе „Јанг Старс“. У њој учествују већ уписани чланови као и фудбалери из Пријепоља и других градова који играју у домаћим и иностраним клубовима.

Хамзић и Халиловић су прве фудбалске кораке направили у „Полимљу“, које не виде као конкуренцију. Вољени клуб је тренутно у тешкој ситуацији и кажу да ће учинити све да му помогну, као и да мисле да ће њихова школа бити расадник талената за пријепољски фудбалски клуб, али и веће клубове.

Сви који су заинтересовани за упис у школу фудбала контакте и информације могу наћи на страницама клуба „Јанг Старс“ на друштвеним мрежама Фејсбук и Инстаграм.

Погледајте шта о плановима најмлађег спортског колектива у Пријепољу кажу покретачи приче Емир Хамзић и Џенет Халиловић:

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци