Опрез у вожњи: Камион слетео са пута у Драглици

Опрез у вожњи: Камион слетео са пута у Драглици

Због снежних падавина и хладног времена отежани су услови за одвијање саобраћаја на свим путевима у планинским пределима. На магистралном путу између Кокиног Брода и Златибора, теретно возило је слетело са коловоза, а возач је задобио лакше телесне повреде.  

Камион којим је управљао  мушкарац из Новог Пазара, из још неутврђених разлога, је слетео са пута у месту Драглица, у близини Чоловића брда, сазнаје ТВ Форум. Возач је пребачен у Здравствени центар Ужице, са како се претпоставља, лаким телесним повредама.

Снег је у поподневним сатима почео да пада и у нижим пределима због чега је на свим магистралним и локалним путним правцима неопходан опрез у вожњи.

Из Ауто мото савеза Србије апелују на возаче да буду пажљиви јер због снежних падавина, појачаног ветра, смањене видљивости, могућих мањих снежних наноса и снега на коловозу могући су чести застоји у саобраћају. На појединим деоницама возаче очекује  успорена вожња. Саветују возаче да имају више стрпљења, држе веће одстојање између возила и да на пут крећу искључиво са зимском опремом. На снази је и наранџасто упозорење за екстремно ниску температуру, због чега је неопходан додатан опрез.

Подели на мрежама

Повезани чланци