Осам посада љубитеља рафтинга успешно завршило 22. Лимску регату

Осам посада љубитеља рафтинга успешно завршило 22. Лимску регату

Дочеком рафтера на ушћу Милешевке у Лим завршена је 22.Међународна спортска манифестација „Лимска регата 2021“. Од 10 посада, колико их је кренуло од манастира Куманице, у Пријепоље је стигло осам.

Након више од пет сати сплаварења и пређених 30 километара Лимска регата је ове година,  завршена у Пријепољу, на ушћу Милешевке у Лим, где је организован дочек за све учеснике и учеснице. Због тренутне ситуације са корона вирусом, изостала је традиционална рута, од Плава у Црној Гори. У регати је ове године учествовало 10 посада са више од 50 рафтера и рафтерки. Иако краћа него ранијих година, учесници са овогодишње регате носе само позитивне утиске.

Ово је прва манифестација након укидања ванредне ситуације у Пријепољу, којом је Туристичка организација Пријепоље, започела овогодишњу летњу сезону активног одморана реци Лим.Иако је био кратак рок за припрему, организатори су  задовољни како је све протекло.

Посебну захвалност дугујем представницима рафтинг клубова, јер сам уз њихову помоћ иконтакте промоцију на што бржи начин проследила и тако смо успели да организујемо регату. Имало је осам пловила. Мени јхе посенбо задовољство што смо сви безбедно стигли, да није било никаквих инцидената и да смо уживали на реци Лим. водостај је био на задовољавајућем нивоу тако да је све протекло у најбољем реду – задовољна је в.д. директорке Туристичке организације Пријепоље Илда Чоловић.

Захвалнице за допринос у организацији и промоцији 22. Лимске регата вршитељка дужности директорке Туристичке организације Пријепоље уручила је рафтинг клубовима, медијима и појединцима.

Ипак, највећу захвалност изразила је учесницима регате, уз жељу да се виде и наредне године у још већем броју.

Подели на мрежама

Повезани чланци