Прибојци први екипно на пријепољском купу – Зоран Новитовић из Ариља мајстор стазе

Прибојци први екипно на пријепољском купу – Зоран Новитовић из Ариља мајстор стазе

Екипа „Лим – Стари град“ из Прибоја освојила је прво место на 21. Међународном купу у спортском риболову „Пријепоље 2022“. Најбољи у појединачној конкуренцији био је Зоран Новитовић из Општинске организације спортских риболоваца „Рзав“ из Ариља који је поставио и нови рекорд пријепољског такмичења.

Међународни куп у спортском риболову, који је 21 пут организовала Општинска организација спортских риболоваца „Лим“ из Пријепоља, отворила је в.д. директорке Туристичке организације Пријепоље Драгана Вараклић, која је рекла да је куп уследио дан након затварања Општинских радничких спортских игра, које су одлично организоване, и да све заједно показује потенцијале Пријепоља.

Куп је и ове године окупио велики броје екипа, укупно 15  – 11 из Србије и 4 из Црне Горе. Такмичари, њих 45, пецали су подељени у три сектора и, упркос веома топлом и спарном времену, били задовољни условима на пријепољској стази за спортски риболов, на коју веома радо долазе сваке године.

Зоран Новитовић Батовац, члан ООСР „Рзав“ из Ариља, са 13, 9 килограма упецане рибе поставио је нови рекорд пријепољског такмичења и окитио се титулом мајстора стазе. У друга два сектора најбољи су били Иван Јовановић из УСР „Косјерић“ и Предраг Бубе Пурић из клуба домаћина. У екипној конкуренцији најуспешнији су били такмичари УСР „Лим – Стари град“ из Прибоја, друго место припало је ООСР „Скрапеж“ из Пожеге а треће Клубу спортских риболоваца „N°1 “ из Подгорице.

Подели на мрежама

Повезани чланци