Пријепоље добило стазу за картинг (ВИДЕО)

Пријепоље добило стазу за картинг (ВИДЕО)

Пријепоље се може похвалити стазом за картинг, што тренутно немају многи већи градови у Србији. Трудом чланова Клуба екстремних спортова „Предатор“ из Пријепоља, на некадашњим спортским теренима код хотела „Милешева“ никла је стаза коју ће убудуће моћи да користе сви чланови клуба и они који желе да се окушају у овом спорту.

Генерална проба картинг стазе Клуба екстремних спортова „Предатор“ одржана је у четвртак, дан пред отварање. Стаза је никла на некадашњим спортским теренима поред хотела “Милешева“, након три месеца чишћења околног растиња, уређења постојеће асфалтне подлоге и постављања скоро 2.000 гума које оивичавају стазу.

Председник КЕС „Предатор“Бошко Давидовић каже да се највише рачуна водило о безбедности стазе. Седишта у су подесива па су возилима доступна свима, без обзира на узраст или старосну доб, и веома су једноставна за управљање.

Отварање картинг стазе је идеја коју су чланови „Предатора“ покушавали да реализују годинама а највећа препрека је била асфалтна подлога. Клуб је основан 1996. године а чланови су до сада практиковали све екстремне спортове међу којима истичу слободно пењање и рафтинг.

Сви који су учлане у Клуб екстремних спортова „Предатор“, моћи ће да, поред картинга, упражњавају и друге екстремне спортове. Клуб тренутно располаже са пет возила а стаза ради од 16 сати. На постојеће стубове постављени су нови лед рефлектори па ће се вожње одвијати и након заласка сунца.

Опширније у видео прилогу:

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *