Риболовци из Пожеге најбољи у Пријепољу

Риболовци из Пожеге најбољи у Пријепољу

Општинска организација спортских риболоваца „Лим“ из Пријепоља окупила је у суботу 13 екипа из Србије и Црне Горе на такмичењу које се одржава седамнаесту годину за редом.

Учеснике и госте су пре такмичења поздравили председници Туристичке организације и Спортског савеза Небојша Свичевић и Милован Милићевић. Такмичење је трајало три сата, бодовале су се све врсте рибе, а пецано је удицом на пловак.

У сектору А прво место припало је Бранку Сарвану из Пожеге, други је био Ђорђе Васић из Бијелог Поља, а трећи Никола Медојевић из Пљеваља.

У сектору Б прво место је освојио Маре Васиљевић из Ариља, други је био Владимир Малешић из града домаћина, а трећи Аднан Хасанагић из Прибоја.

Прво место у сектору Ц и уједно титулу мајстора стазе освојио је Жељко Вуковић из Бајине Баште са 4.185 г рибе, други је био Саша Тодоровић из Пожеге, а трећи Дејан Капларевић из Лучана.

У екипном пласману прво место и прелазни пехар припао је екипи ООСР „Скрапеж“ из Пожеге, која је имала 10 секторских поена. Друга је била екипа УСР „Лим – Сатри град“ из Прибоја са 13 поена, а трећа екипа КСР „Пловак“ из Ариља са 14 поена. Екипа домаћина је била четврта са 15 поена.

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *