Сајам домаћих производа у лапидаријуму Музеја у Пријепољу

Сајам домаћих производа у лапидаријуму Музеја у Пријепољу

У Пријепољу ће други пут бити организован Сајам домаћих производа у оквиру кога ће посетиоцима бити представљена гастрономска понуда, сувенири и одевни предмети полимског краја. У организацији Удружења „Ведрина Полимља“ и Туристичке организације Пријепоље „Сајам домаћих производа 2022“  биће одржан 29. и 30. септембра у лапидаријуму Музеја у Пријепољу.

Манифестација која ће бити одржана други пут понудиће учесницима новине у односу на сајам који је одржан 2020. године и на коме је своје производе изложило више од 20 излагача, пре свега жена.

Првог дана ћемо имати гастро туру за све излагаче који долазе са стране у Пријепоље, у оквиру које ћемо им презентовати гастрономску понуду, као и природне и културне лепоте нашег краја. Гастро тура је новокреирана тура у сарадњи Ведрине Полимља и ТОП, коју смо презентовали и у Словачкој. Другог дана ће сви излагачи презентовати своју понуду – каже председница Удружења „Ведрина Полимља“ Драгана Терзић.

Број до сада пријављених излагача обећава разноврсну понуду на овогодишњем Сајму.

До сада имамо пријављена 32 излагача из Србије, БиХ и Црне Горе. Позивам све суграђане да дођу и посете Сајам домаћих производа, да сви заједно покажемо лепоту нашег града, да истакнемо колико је битно да поштујемо културу и традицију и гастрономске укусе нашег краја.

Званично отварање „Сајма домаћих производа 2022“ планирано је за петак, са почетком у 11 сати у лапидаријуму Музеја у Пријепољу.

Подели на мрежама

Повезани чланци