Синиша Маца Љујић нови тренер Полимља (ВИДЕО)

Синиша Маца Љујић нови тренер Полимља (ВИДЕО)

Синиша Маца Љујић је своје последње тренерске ангажмане имао у београдским клубовима – Земуну и Бежанији а у Полимље се враћа након више од десет година. Клуб се тренутно налази у незавидној ситуацији. Након стартне победа над Црнокосом и два ремија против Полета и Златара кренула је лоша серија резултата која је кулминирала са четири везана пораза.

Са новим тренером разговарали смо након два одрађена тренинга. Каже да су услови за тренирање добри и да се нада да ће неколико искусних играча, оданих Полимљу, помоћи да млада екипа почне да остварује добре резултате. Екипа има потенцијал који треба претворити у квалитет.

Потпредседник ФК „Полимље“ Александар Драшковић каже да је овосезонска амбиција средина табеле а касније улазак у српсколигашко друштво. Додаје и да финансијска ситуација у клубу није најбоља али ће управа учинити све да се постигне стабилност.

Прилику да прекину серију пораза фудбалери Полимља имаће у недељу када на пријепољски градски стадион стиже Севојно које тренутно заузима десето место на табели и има два бода више од Пријепољаца. Екипе су последњи међусобни дуел играле у Пријепољу средином априла и домаћин је тада славио са 2:0.

Утакмица почиње у 14 сати и 30 минута.

Опширније у видео прилогу:

Подели на мрежама

Повезани чланци