Стартовале припреме фудбалера „Јасена“ и  Летња лига „Бродарево 2019“ (ВИДЕО)

Стартовале припреме фудбалера „Јасена“ и Летња лига „Бродарево 2019“ (ВИДЕО)

Бродаревски „Јасен“ је у прошлој сезони доминирао у Златиборској окружној лиги и убедљиво и потпуно заслужено обезбедио учешће у Западно-моравској зони. Основни циљ управе клуба је да „Јасен“ ове године избори останак и постане у будућности стабилан зонаш. То ће покушати да ураде под вођством Драгана Вулевића из Прибоја који ће на располагању имати играче који су изборили пласман у зону уз неколико појачања.

Екипа је морала да се појача како би одговорила изазовима које доноси зона, каже председник ФК „Јасен“ Едиб Жиговић. Радило се и на побољшању инфраструктуре а наредна сезона ће се почети без прижељкиване реконструкције стадиона на Росуљама.

Виши ранг доноси и веће трошкове. Рационалним трошењем, и уз помоћ спонзора, највише оних из дијаспоре, надају се да ће затворити финансијску конструкцију, каже председник Клуба.

Летња лига је отворена у понедељак, 15. јула. Ове године се такмичи 20 екипа подељених у четири групе. Прве вечери је одиграно пет планираних мечева. „Соларис“ је савладао „Калипсо“ са 6:0, „Имамовић градња“ „Колашин“ са 5:2, „Ауто механичари РХС“ „Француску“ са 7:0, „Минимал“ „Алмир Карго“ са 11:2 и „Гоја“ „Ауто сервис АС – Меле“ са 4:2.

У уторак се игра нових пет мечева: Лозна – Даутовић, Пекара Арена – АС Бродарево, Амадеус – Нирвана, Кафе Мистик/Фризерски салон Нино – Соларис и Стари јарани 35+ – Сутиван.

Опширније у видео прилогу:

Подели на мрежама

Повезани чланци